Märta Le Grand och Isabel Lund hjälper sina föräldrar att handla. Foto: Johan Dernelius

Har du engagerat dig mer för andra i år?

Uppdaterad
Publicerad

Viljan att hjälpa sina medmänniskor hyllas idag 5 december på internationella frivilligdagen. Coronapandemin har fått många att ställa upp för andra. Har du engagerat dig mer för andra i år, eller kanske tagit emot hjälp? Dela gärna med dig i chatten.

SVT rapporterade · Har du engagerat dig mer för andra i år? Eller har du tagit emot mer hjälp?

Tack för alla era synpunkter och kommentarer. Nu avslutar vi chatten!

SVT · Elias Liljeström

ja givetvis. Jag har burit mask och skänkt 90 munskydd till äldreboende, gett bort masker och munskydd till inneboende och min familj. Kort och gott jag har tagit ansvar och gjort den plikt vi förväntar av alla. Var är övriga som ska göra sin plikt och bära mask?

Tobias så klart

Nej, tyvärr har jag inte engagerat mig mer eller hjälpt andra mer än jag brukar. På ett vis borde man ha dåligt samvete, men samtidigt har fokus legat mer på att bara hålla sig frisk!

Maria

Jag försöker hjälpa andra så mycket jag kan. Även med annat än coronarelaterat. Jag har också själv fått hjälp med att handla mat.

ll

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer