Iksu tog bekväm seger

Under söndagen besegrade Iksu Warberg med hela 16–1 och Umåeklubben är nu bara en match från att gå obesegrade genom grundserien.

Matchens första period höll sig tämligen händelselös. Amanda Delgado Johansson gjorde 1–0 tidigt men sedan dröjde det alldeles till slutet innan Sofia Joelsson kunde uttöka ledningen.

I början på den andra perioden reducerade Warberg, men snart därpå rullade Iksu fram det tunga artilleriet.Innan perioden var över var ställningen 8–1, och i tredje stod regerande mästarna för ytterligare åtta mål.

Poängbäst för dagen var Sofia Joelsson och lagkaptenen Emelie Wibron, båda med tre mål och två assist vardera.