Gustavssons nya kontrakt gäller ytterligare två år. Foto: Bildbyrån

Umeå BSKT förlänger med Gustavsson

Publicerad

Basketlaget Umeå BSKT meddelade idag att man förlänger kontraktet med coachen Jesper Gustavsson.

Umeå BSKT förlänger samarbetet med tränaren Jesper Gustavsson. Gustavsson som har varit med och först tagit laget upp från division 1 och sedan lett laget under de fyra säsonger som laget representerat Umeå i den högsta serien. Kontraktet gäller för ytterligare två år.

– Umeå är mitt hem nu, jag har varit här i 6år, hela min familj bor numera här och jag känner fortfarande att jag utvecklas mycket som ledare och människa. Jag tror på kontinuiteten vi bygger med i BSKT, både i laget och i ledningen. Jag är otroligt tacksam för att klubben har förtroende för mig och väljer att fortsätta satsa på mig i minst två säsonger till, säger Gustavsson i ett pressmeddelande.

Ordförande: ”Bygger vidare på kontinuitet”

Enligt klubben är nu den viktigaste pusselbiten på plats för att man ska kunna fortsätta sitt långsiktiga arbete.

– Vi bygger vidare på kontinuitet och målbilden vi har satt upp tillsammans med Jesper att vi ska vara med i topp 6. Efter att vi nått kvartsfinal två år i rad så ska vi alltid sträva högre samtidigt som vi fortsatt arbetar med att stabilisera oss, säger Michael Jalmby, ordförande Umeå BSKT i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.