Ladan som brunnit är välbekant för de som ofta kör E4 mellan Timrå och Härnösand, med sina stora reklamskyltar. Foto: Örjan Leek

Brand, rattfylleri och misshandel – stökig natt i länet

Uppdaterad
Publicerad

Brand i en lada i Tjärnsjö söder om Härnösand, stängde trafiken på E4 någon timme tidigt i morse. Innan dess hade polisen tagit hand om en rattfyllerist i Timrå och gripit en man i Sundsvall misstänkt för misshandel.

Listan på polisingripanden under lördagsnatten är lång. Här är ett urval:

Polisen misstänker att ladan som brann vid E4:an i Tjärnsjö var anlagd. Ladan har brunnit ner till grunden och under släckningsarbetet stängdes E4:ans södergående körfält för trafik. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Tidigare på natten vid 03-tiden ringde någon till polisen och berättade om en bil i diket med sprucken vindruta och rykande motor. Polisen hittar föraren, en kvinna i 45-årsåldern, vid bilen. Hon var inte allvarligt skadad, men fick uppsöka sjukhus för kontroll. Kvinnan misstänks för rattfylleri.

I Sundsvall greps en man misstänkt för misshandel efter att ha slagit en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation, skriver polisen.se. Kvinnan fördes till sjukhus för vård.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.