Humortrion från Mellansel med i Melodifestivalen: ”Overkligt”

Uppdaterad
Publicerad

”Örjan”, ”Bosse” och ”Mange” har på kort tid fått stort genomslag på sociala medier. Nu medverkar trion i Melodifestivalen med sina humorinslag i lördagens semifinal, vilket de berättade i Morgonpasset i P3 på torsdagen.

Wany Kangela, Kevin Murengezi och Arnaud Murengezi har blivit populära på TikTok som karaktärerna Örjan, Bosse och Magne. Bröderna Kevin och Arnaud samt kompisen Wany spelar tre äldre män som reflekterar befolkningen i och kring Mellansel.

Sketcherna har fått stort genomslag och de själva beskriver dem som en hyllning till folket.

”En stor möjlighet”

Nu får alltså ”Örjan”, ”Bosse” och ”Mange” ställa sig på en av Sveriges största scener. På lördag roar de nämligen både publiken och TV-tittarna under Melodifestivalens semifinal med sina uppskattade humorinslag.

– Självklart är det nervöst. Men vi ser det mer som en rolig grej och en stor möjlighet, så vi är taggade, säger Kevin Murengezi, som spelar Örjan.

I klippet ovan hör du trion berätta om känslorna att få vara med i Mello och vad de tror det betyder för Mellansel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.