Modo J20 utslagna ur slutspelet

Modos J20-lag mötte under lördagen Luleå Hockey i en tredje och avgörande match i kvartsfinalserien. Luleå vann med 3–1.

I onsdags vann Modo den första matchen av tre mot Luleå med hela 6–1 hemma. I fredags utjämnade dock norrbottningarna till 1–1 i matcher hemma i Luleå och på lördagen stod så den avgörande bataljen. I början av andra perioden slog Luleå till med två snabba mål men Modo reducerade kort därefter genom Max Tjernström. Men med fem minuter kvar av perioden gjorde Luleå 3–1 och satte därmed punkt för målgörandet under matchen.  Luleå går vidare till semifinalspel medan Modo packar ihop för säsongen.