Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Centerpartiets partiledare Muharrem Demirok besöker Solveig Fälldin i Ramvik. Hör honom berätta varför i klippet. Foto: Hans Lindblom/SVT

Efter låga förtroendesiffrorna – här besöker Muharrem Demirok (C) Ramvik

Uppdaterad
Publicerad

Centerpartiets ledare Muharrem Demirok har rekordlågt förtroende hos väljarna.

Under torsdagen besökte han Ramvik i Härnösand för att hälsa på Solveig Fälldin – men det handlar inte om röstfiske, säger han.

–  Inte alls, för mig handlar det om att börja mejsla fram en ny riktning för Centerpartiet, och jag firar en månad som ny partiledare just idag och jag tänker presentera ett antal nya riktnigar för Centerpartiet.

Enligt en mätning av opinionsinstitutet Novus har Centerpartiets nya partiledare Muharrem Demirok endast tre procent av svenskarnas förtroende. Det är den längsta förtroendesiffran för en partiledare som Novus hittills uppmätt sedan mätningarna startade för tio år sedan.

Under dagen är han på besök på Hälledals skola i Härnösand för att sedan under eftermiddagen ta en fika hos Thorbjörn Fälldins änka Solveig. På kvällen håller Centerpartiet ett öppet möte i Ramvik folkets hus där Muharrem håller tal och svarar på allmänhetens frågor.

Hör Muharrem Demirok berätta varför han besökte just Ramvik i videon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.