Kristinn Freyr Sigurðsson har skrivit på för GIF Sundsvall. Foto: Valur/SVT

Ny islänning till GIF Sundsvall

Uppdaterad
Publicerad

Den 24-årige islänningen Kristinn Freyr Sigurðsson har skrivit på ett treårskontrakt för den allsvenska klubben GIF Sundsvall.

Mittfältaren har representerat isländska U17-, U18- och U19-landslaget och utsågs under den gångna säsongen till isländska ligans bästa spelare. Han har spelat för Valur.

– Extra spännande med sådana spelare som Kristinn som har sådana offensiva kvalitéer. Vi ska vara kloka med att ge han tid att få komma in i vår spelidé och med familjen i staden Sundsvall, skriver GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

GIF Sundsvall

Kommer i januari

Freyr Sigurðsson ansluter till truppen i januari. Och citeras i pressmeddelandet:

—Jag är en offensiv mittfältare som är trygg med boll och är en bra passningsspelare. Jag hoppas att kunna bidra med fler mål till laget och kunna hjälpa GIF Sundsvall att bli framgångsrika, säger Kristinn Freyr Sigurðsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

GIF Sundsvall

Mer i ämnet