Prins Daniel och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip instruerar gymnasieelever i Sundsvall i entreprenörskapets sköna konst. Foto: Per-Erik Ström SVT

Prinsbesök på Sundsvalls gymnasium

Uppdaterad
Publicerad

Prins Daniel träffade både gymnasielever och studenter i Sundsvall på onsdagen för att prata ungföretagande. Med sig hade han ett proffs på området: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Se deras möte med ungdomarna i klippet.

Vad krävs för att bli företagare och entreprenör?

Några som lyckats särskilt bra besökte Hedbergska skolan och Mittuniversitetet i Sundsvall i dag: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, Spotifygrundaren Martin Lorentzon och prins Daniel.

Tips vid rundabordssamtal

De berättade om sin erfarenheter av företagande, och därefter följde rundabordssamtal med några av eleverna och studenterna för att ge dem konkreta tips kring sina egna företagsidéer.

SVT träffade både prinsen, entreprenörerna och några av ungdomarna som fick träffa dem under besöket i Sundsvall på onsdagen.

Vid rundabordssamtalen fick eleverna ta del av Isabella Löwengrips bästa tips kring företagande och entreprenörsskap. Foto: Per-Erik Ström SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.