Foto: Fredrik Sandberg, TT

Tre slagsmål utan inblandade

Uppdaterad
Publicerad

Under natten mot söndagen larmades polis till tre olika slagsmål i länet. Ingenstans hittade man någon som slogs, men många som inte ville samarbeta.

Det började med att flera personer ringde polisen om ett slagsmål i centrala Kramfors. Enligt de som larmade var flera personer inblandade i slagsmålet. När polispatrullerna kom till platsen ville ingen där kännas vid att de utsatts för något. Polisen upprättade trots det en anmälan om misshandel.

Vid midnatt ska sedan tre män ha bråkat i Timrå. Ingen av dem ville dock medverka till någon anmälan när polisen dök upp. Polispatrullen avvisade två män i trettioårsåldern från platsen.

Ett par timmar senare larmades om slagsmål i Härnösand. Även här ska flera personer ha varit inblandade. Polisen hittade en man med skrapsår i ansiktet, han ville dock inte göra någon anmälan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.