Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Boende Camilla Eriksson om oron efter att ytterligare sprängmedel hittats i bostadshuset på Skiljebo. Foto: Ludwig Vesterström/SVT

Camilla efter andra evakueringen på Skiljebo: ”Vill inte vara här”

Uppdaterad
Publicerad

Efter att polisen hittat nya sprängämnen så evakuerades de boende i lägenhetshuset på Skiljebo för andra gången. Camilla Eriksson var en av de som tvingades lämna sitt hem under onsdagskvällen.

– Jag ville bort härifrån så fort som möjligt, säger hon.

Förra veckan skedde en explosion i en lägenhet på Skiljebo. Mannen som misstänks för att ha orsakat explosionen fick allvarliga skador och är nedsövd. Vid 19-tiden på onsdagskvällen beslutade polisen att evakuera de boende i det berörda trapphuset på nytt. Det efter att man hittat mer sprängämnen i mannens vindförråd.

– Vad hade kunnat hända om de hittade det här så sent, hade det kunnat smälla av? Man blir orolig, säger Camilla Eriksson som var en av de som evakuerades.

Explosion på Skiljebo

Camilla Eriksson berättar om sina upplevelser från evakueringen i klippet.

Fler röster i området efter gårdagens evakuering.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Explosion på Skiljebo

Mer i ämnet