Foto: Caroline Slotte/SVT

Nu intar Musikhjälpen Västerås

Uppdaterad
Publicerad

Förberedelserna inför musikhjälpen är i full gång och tidigt under måndagsmorgonen började byggandet av Musikhjälpenområdet i Västerås centrum. Redan under måndagen kommer området vara uppbyggt och resten av veckan ska det fixas med all teknik.

30 moduler ska riggas upp och Per Nordahl som är projektledare på SVT, har varit med under alla år som Musikhjälpen ägt rum. Den glasbur som i år används är cirka tre år gammal och den införskaffades efter en vattenläcka under Musikhjälpen i Örebro. 

Under åren har det varit mindre katastrofer, allt från vattenläckor till allergiska programledare. Men det som är svårast enligt Nordahl är kommunikationen.

– Jag har varit med under alla år och allt brukar flyta på, men det som är svårast är kommunikation när allt ska färdigställas, säger Per Nordahl, projektledare på SVT.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Musikhjälpen Västerås

Mer i ämnet