Inbrottet ska enligt polisen ha skett från 17:00 under lördagen till 10:50 under söndagen. Foto: TT

Grov misshandel i Surahammar

Uppdaterad
Publicerad

En man i 50-års åldern har under natten mot söndagen blivit grovt misshandlad i Surahammar. En 19-årig man är misstänkt för den grova misshandeln och ska förhöras under söndagsmorgonen.

Det hela ska ha börjat med att de båda männen ska blivit osams inne eller vid en restaurang på Köpmangatan i Surahammar. De ska ha börjat slåss ute på gatan och mannen i 50-års åldern hamnade under slagsmålet på marken och fick flera slag och sparkar när han låg ner. På plats fanns flera vittnen som lyckades sära på de båda männen.

Skador i ansiktet

När polisen kom till platsen så kunde flera vittnen redogöra för vad som hänt. Den 19-åriga mannen greps då och ska förhöras senare under söndagsmorgonen.

Mannen i 50-års åldern fick föras med ambulans till sjukhuset i Västerås och han hade bland annat fått skador i ansiktet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.