Bra start i kvalet för VIK

Det blev en bra start på kvalserien till hockeyallsvenskan för VIK hockey när de mötte Piteå HC borta på torsdagskvällen.

VIK tog ledningen fem minuter in i första perioden efter mål av Oscar Pettersson. Bara fyra minuter senare satte Fredrik Johansson 0-2.

Piteå reducerade i andra perioden till 1-2, ett resultat som stod sig ända till slutsignalen.

Niclas Lehmann gjorde comeback

VIK:s Niclas Lehmann, som tidigare skadats i samband med en uppmärksammad tackling tidigare i år, var tillbaka i laguppställningen inför den första kvalmatchen.

Nästa match för VIK Hockey blir på lördag mot Borlänge HF.