Alisa Stevanovic är en av alla företagare som blivit inbjuden till prins Daniels entreprenörsdag. Foto: SVT Västmanland / Fonnisson

Västeråsentreprenör får träffa prins Daniel

Uppdaterad
Publicerad

Alisa Stevanovic från Hallstahammar startade sitt företag Findie efter studenten och på torsdag är hon en av två företagare från Västmanland som deltar i prins Daniels entreprenörsdag.

– Det betyder väldigt mycket för mig. Det är som en bekräftelse på att jag gör något bra med mitt bolag, säger Alisa Stevanovic om nomineringen till entreprenörsdagen.

Alisas bolag som rikta sig både till besökare och entreprenörer arbetar med att digitalisera hotell, restaurang och café branschen i Västerås.

Företagseventet arrangeras av kungliga ingenjörsvetenskaps akademien och prins Daniels fellowship. Det är för tredje året som eventet hålls och den andra entreprenören från länet är företagaren Gisele Mwepu som driver Okapi Finance.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.