I Västmanlands tingsrätt behövdes 21 rättegångsdagar för att avgöra Arbogafallet. Nu väntar minst lika många dagar i hovrätten. Foto: TT

Ytterligare en mastodonträttegång väntar Johanna Möller

Publicerad

Den 7 november inleds rättegången om Arbogafallet i Svea hovrätt. 30 dagar finns avsatta, reservdagarna är dock inräknade.

Både Johanna Möller och Mohammad Rajabi har överklagat sina domar till Svea hovrätt.  Rättegången är planerad att dra igång den 7 november – sista förhandlingsdag är beräknad till den 5 februari.

Johanna Möller, som dömdes till livstids fängelse för mordet på sin pappa och mordförsöket på sin mamma samt anstiftan till mordet på sin man, vill bli frikänd på samtliga punkter.  Hon vill inte heller att förhören med hennes barn ska spelas upp.

LÄS MER: Johanna Möller överklagar sin dom

Mohammad Rajabi, som dömdes till 14 års fängelse för mord och mordförsök samt utvisning, vill ha ett kortare straff och slippa bli utvisad.

LÄS MER: Rajabi överklagar domen för Arbogamordet

Även de anhöriga i fallet har överklagat och begär högre skadestånd.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer