2-åring fick byrå över sig – räddas av tvillingbror

Uppdaterad
Publicerad

Tvåårige Body Shof hjälpte sin bror Brock som fått en stor byrå över sig. Nu delar föräldrarna filmen för att göra människor medvetna om farorna med fallande möbler.

Olyckan fångades på den övervakningskamera som tvillingbrödernas föräldrar monterat på deras rum och på filmen kan man se de två pojkarna klättra på byråns utdragna lådor, när möbeln faller ner rakt över en av pojkarna.

Efter en stund närmar sig den ena av pojkarna byrån och lyckas till slut att flytta den så pass mycket att hans bror kan rulla därifrån.

Ingen av pojkarna skadade sig i olyckan.

När olyckan skede var föräldrarna i ett annat rum och insåg inte vad som hänt förrän de tittade till pojkarna och såg byrån ligga på golvet.

– Jag kände mig som världens sämsta mamma, säger Kayli Shoff till BBC.

Föräldrarna säger till BBC att de var tveksamma till att lägga ut videon på nätet, men valde ändå att göra det för att göra människor medvetna av vikten att säkra möbler som kan falla ner på små barn.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.