Tusentals människor har blivit hemlösa efter jordskred och översvämningar i delstaten Minas Gerais i Brasilien. Foto: Douglas Magno/TT

26 januari: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

30 döda i brasilianskt oväder

Minst 30 personer har dött i vad som uppges vara det kraftigaste regnovädret som någonsin registrerats i delstaten Minas Gerais i östra Brasilien. Jordskred har inträffat på grund av skyfallen och 3500 personer ska ha förlorat sina hem.

Dödssiffran i kinesiska virusutbrottet fortsätter stiga

15 nya dödsfall kopplade till coronaviruset har rapporterats i Kina under lördagen. Det totala antalet liv som smittan skördat är nu uppe i 56 – och flera kinesiska miljonstäder har vidtagit en rad nödåtgärder i försök att hejda spridningen.

Segersviten i UFC bruten för Lina Länsberg

MMA-stjärnan Lina Länsberg kom till lördagsnattens UFC-gala med två raka segrar. Men motståndaren Sara McMann satte stopp för segersviten. Den förra OS-silvermedaljören använde sin starka brottning och vann en klar poängseger.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.