Se komikern Trevor Noah berätta varför han inte tror att Donald Trump kommer att lämna den politiska scenen. Foto: Skavlan/SVT/Chris Kleponis/Pool

Världskomikern Trevor Noah: ”Donald Trump är inte typen som kliver tillbaka”

Publicerad

När Donald Trump förlorade presidentvalet skojade många amerikaner om att Trevor Noah inte längre kommer att ha något att prata om. Men komikern själv är inte lika övertygad. – Jag har alltid samma svar på det: Varför tror ni att han kommer försvinna? säger han i Skavlan.

Komikern Trevor Noah leder idag en av USA:s mest älskade talkshows; The Daily show. I Skavlan berättar Trevor Noah att han hoppas att amerikanerna har rätt, att Donald Trump inte längre kommer att synas i nyhetsmedia. Men själv tvivlar han på det.

– Inte nog med att han alltid är i nyheterna, han är inte sorten som kliver tillbaka utan den som inleder en ny valkampanj så snart han lämnat Vita huset.

Se hela intervjun med komikern Trevor Noah i Skavlan fredagen den 20 november klockan 21.00 eller från klockan 17.00 på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.