Inlagda päron med mintchoklad med modern twist

På ett rektangulärt fat ligger till vänster en kula med choklad, i mitten inlagda päron som är skivade och till höger en vaniljglass. I botten är det kaksmulor, på vaniljglassen är det toppat med en röd sås och på päronen är det choklad och mynta. Vi ser även några hallon som ligger på tallriken.

Ingredienser

4portioner

  • 4
    inlagda päron
  • 4
    mintchokladplattor
  • 4
    glasskulor
  • 2
    kakor med choklad i
  • 8
    hallon

Så lagar du

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg päronhalvorna trångt i en ugnsfast form. Placera mintchokladplattorna på päronen.
  2. Sätt in formen i ugnen i ca 8–10 minuter.
  3. Smula kakorna på tallriken och lägg glassen på kaksmulorna. Lägg päronen bredvid glassen.
  4. Lägg färska hallon runt päronen och glassen. Servera med en god kopp kaffe.

Dela det här receptet med dina vänner!