Ingredienser
4portioner
- 2dlmajonnäs
- 1mskbalsamicosirap
- 30griven parmesanost
- 20ghyvlad parmesanost
- 0,5dlvatten
- salt och svartpeppar
- 50gpinjenötter
- 200gpimientos de padron
- 2stsalladslök
- 4stgrönsparris
- 600gentrecote
- 70gruccola
Så lagar du
- Blanda majonnäsen med balsamicosirap och riven parmesan. Späd eventuellt ut det med vatten till en rinnig konsistens.
- Smaka av med salt och peppar.
- Rosta pinjenötterna så att de blir gyllenbruna i en torr panna under omrörning.
- Grilla padrones några minuter så att de blir lite mjuk. Stek sedan sparris och salladslök tills de får lite färg. Salta.
- Grilla entrecoten några minuter på varje sida. Låt vila i ca 10 min. Skär i sneda skivor. Lägg upp allt på ett stort fat.