Saffranspannacotta

Saffranspannacotta

Publicerat:

Tillagningstid:

En snabb dessert som är superenkel att göra. Saffran i en krämig pannacotta med lättvispad grädde, höstens rårörda bär och pepparkakssmulor. Helt enkelt en fantastisk kombination!

Ingredienser

8portioner

  • 1g
    saffran
  • 350g
    grädde
  • 150g
    mjölk
  • 100g
    socker
  • 5g
    (2,5st) gelatinblad

Så lagar du

  1. Lägg gelatin i kallt vatten i ca 5 min.
  2. Blanda alla andra ingredienser i en kastrull. Koka upp allt.
  3. Krama ut vattnet ur gelatinet och tillsätt gelatinet i resterande ingredienser. Låt allt bli svalt.
  4. Häll upp i glas och låt stelna i kyl.
  5. Servera med rårörda bär, lättvispad grädde och pepparkakssmulor.

Dela det här receptet med dina vänner!