Målfest när Sandviken vann mot VSK

Det blev nervöst i slutet, men Sandviken höll undan hemma mot Västerås och kunde vinna målfesten med 6-4 till slut.

Klassisk bandyfajt – och det blev målrikt på Göransson Arena när Sandviken tog emot Västerås. Redan efter första halvlek ledde Saik med 5-2 i matchen som slutade 6-4.

Hemmalaget fick en drömstart och hade 3-0 efter 23 minuter, i en halvlek där Christoffer Edlund stod för två mål i ett effektivt Sandviken.

I andra kröp VSK närmare och närmare, och jagade i slutet 5-5, men när Edlund ökade på till 6-4 på hörna i 87:e minuten var det avgjort.

En mycket bra bandymatch överlag, helt i hemmafansens smak i Sandviken.