Sandvikens Hannes Edlund (m) jublar med Daniel Berlin (v) och Jesper Jansson (h) efter 3-0-målet mot Hammarby. Foto: Bildbyrån

Sandvikens drömstart knäckte Hammarby

Sandviken vann hemma mot Hammarby med 5-3 till slut, men det var en seger som grundlades tidigt i första halvlek.

Efter 22 minuter stod det 3-0 till hemmalaget, som öste på framåt. Daniel Mossberg, Dennis Henriksen och Hannes Edlund målskyttar i drömstarten.

När Hammarbys Jesper Jonsson reducerade till 3-1 en bit in i andra fick matchen en viss nerv, men det kändes avgjort när Erik Säfström ökade på till 4-1 med kvarten kvar på Göransson Arena.

I en haltande tabell går nu Sandviken upp på fjärde plats – Bajen åtta.