Skutskär nära semifinal

Skutskär vann mot Skirö med 9-0. Därmed behöver laget bara vinna mot fyran Villa på lördag för att bli klart för semifinal.

Skutskär vann mot tabellsexan Skirö med 9-0. Med drygt kvarten spelad tog Skutskär ledningen genom Emma Ahlander som utnyttjade en hörna.  Efter att Tatiana Gurintjik satt en straff fram till 3.0 efter 36 minuter var matchen i prinicip över.

I den andra halvleken fortsatte Skutskär trycka på och med 6-0 och 7-0 kom med mindre än en minuts mellanrum. Sanna Gustafsson fastställde sedan slutresultatet fram till 9-0 efter en hörna.

Emma Ahlander, Sanna Gustafsson och Tatiana Gurintjik blev målbäst i hemmalaget med två var.

MATCHFAKTA

Elitserien damer

Skutskär–Skirö 9–0 (3–0)

Mål: Tatiana Gurintjik 2, Sanna Gustafsson 2, Emma Ahlander 2, Amgelica Östlund, Elin Öqvist, Camilla Andersson.