• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Snöveltorp, Öbonäs, Kårtorp och omkringliggande områden i Norrköpings kommun. Det brinner i en avfallsanläggning med kraftig rökutveckling som följd. Alla i områdena uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

LeBron James gjorde en jättematch mot Boston. Foto: TT

42 poäng av LeBron James – Cleveland föll ändå

Publicerad

42 poäng, tolv assist och tio returer av LeBron James. Trots det föll hans Cleveland med 94-107 mot Boston som därmed har 2-0 i matcher i semifinalen.

Bara i den första perioden gjorde LeBron James 21 av lagets 27 poäng och till slut landade han på 42 poäng totalt i matchen. Han tappade lite av sin energi efter att ha gjort illa nacken i en kollision i den första halvleken. Stjärnan fick kliva av för att undersökas men bara två minuter senare var han tillbaka på planen igen.

Efter två jämna perioder kom sedan avgörandet i den andra halvleken som Boston vann med 59-39. Till slut skrevs segern till 107-94 för Boston som därmed har 2-0 i matcher i semifinalen som spelas i bäst av sju.

För LeBron James blev det, förutom 42 poäng, också tolv assist och tio returer. I Boston blev Jaylen Brown poängbäst med 23.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer