Limhamn Bunkeflo räddade poäng hemma mot Hammarby i slutminuten. Foto: Bildbyrån

Limhamn Bunkeflo räddade poäng i slutminuten

Limhamn Bunkeflo tog emot Hammarby under fredagskvällen.

Det fanns flera vassa avslut och Hammarby såg ut att ha ett säkert grepp om matchen. Men Bunkeflo kunde kvittera i slutminuterna och räddade en poäng.

Det var nykomlingsmöte när Bunkeflo tog emot Hammarby på Limhamns IP. Den var en trögstartad match. Limhamn hade ett skott i ribban i 16:e minuten, men närmare så kom inte något av lagen för ens i 44:e minuten.

Då slog Hammarby till på en hörna. Det var ett tveksamt mål då Murielle Tiernan nickade på en Limhamn försvarare som stod på mållinjen som hoppade bakåt. Domaren valde att blåsa mål och bortalaget tar ledningen med 1–0 i slutminuten av första halvlek.

– Bunkeflo blir bolltittande. Där lyser orutinen igenom tycker jag, säger SVT Sports expert Frida Östberg.

– Tiernan betyder mycket. Hon är duktig. Även om hon inte spelat så mycket med laget.

I 84e minuten var det nära igen för Hammarby. En Limhamn spelare får bort bollen på mållinjen efter att en frispark från Hammarby studsat igenom både försvar och anfallare.

Men hemmalaget gav sig inte och i 87e minuten kunde Limhamns Anna Welin kvittera in 1–1 för hemmalaget.