Se Rosengård mot AIK i damallsvenskan

Uppdaterad
Publicerad

Det är hektiska dagar för Rosengård just nu. I onsdags spelade man Champions Leugue-kval mot tyska Hoffenheim och nu möter man AIK som är på besök på Malmö IP.  Du ser matchen direkt i SVT1/Play eller i spelaren ovan.

Rosengård har fortfarande inte förlorat i damallsvenskan i år, och kommer till hemmamötet med AIK med tolv segrar och två oavgjorda matcher i bagaget. AIK har haft en tuffare säsongsöppning med tre segrar på 14 matcher.

Serieledarna tar emot ett AIK, som aldrig tagit poäng mot Rosengård. AIK har heller aldrig gjort mål på Malmö IP, men hoppas förstås på att få spräcka den målnollan i dag. AIK visar form efter omstarten av serien och har kammat hem fyra poäng på de senaste två matcherna.

Rosengård besegrade Vittsjö med hela 4-0 på bortaplan i sin senaste match i damallsvenskan, men har sedan dess tappat målvakten Stephanie Labbé, som lämnar Skåne-klubben efter endast en halv säsong, för spel i PSG.

OBOS Damallsvenskan

FC Rosengård logo

FC Rosengård

3 - 0

AIK logo

AIK

Malmö IP, Malmö
Publik: 300
Domare: Mehmet Culum

Sändningsder

SVT1/SVT Play 14.15-16.30

SVT Play16.30-16.45

Kommentator: Chris Härenstam

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.