Lindelöf med på Sveriges träning

Uppdaterad
Publicerad

SVT Sport var på plats när Janne Andersson och hans mannar slipade på detaljerna inför lördagens möte med Tyskland. Tidsplanen höll för Victor Nilsson Lindelöf som kunde delta i den 45 minuter lätta träningen.

Victor Nilsson Lindelöf tränade igen efter sjukdomen som stoppade honom från VM-premiären. I dag var han tillbaka på planen på Spartak-stadion i Gelendzjik tillsammans med flera av de svenska spelarna, 13 stycken deltog i de lätta övningarna två dagar efter 1-0-vinsten mot Sydkorea. Det rörde sig om olika typer av träning för olika spelare, beroende vad som krävdes individuellt och sett till laget.

Lindelöf kom för sig själv när de andra värmt upp under fem minuter och satte ett band runt midjan, troligen ett bälte där man kan lagra fysisk status som puls och liknande, innan han gick ut på planen.

– Det handlar om återhämtning och att få ihop gruppen. Det gör att man tar hänsyn till  individuella program. Det är extremt hett i dag, säger SVT Sports expert Frida Östberg.

På plats fanns även SVT Sports reporter Jane Björck.

Kolla in träningen i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.