Då räddade Astrit Selmani poäng för Hammarby.

– Vi har en bit kvar, det är surt, säger Selmani till Discovery plus.

Astrit Selmani har gjort det förr.

Och i dag räddade han poäng för sitt Hammarby.

Redan i den 13:e minuten fick gästerna ett fint läge att ta ledningen. Skottet från Astrit Selmani träffade yttersidan av stolpen.

Men det var istället ÖFK som skulle ta ledningen. Patrick Kpozo dunkade då in 1-0 till hemmalaget.

Selmani räddar poäng

ÖFK såg ut att gå mot vinst. Men i den andra halvleken tog Hammarby ett tydligt grepp om matchen, trots att de riktigt heta chanseran saknades.

– Det blev ganska mycket tryck från Hammarbys sida, men vi stod emot bra. Vi gör en jättebra insats förutom att vi släpper in det sista, säger Nikolaos Dosis till Discovery plus.

Det skulle dock lossna för både Hammarby och Selmani.

Och i den 69:e minuten nådde Björn Paulsen högst på ett inlägg och vid den bortre stolpen fanns Selmani som tryckte in kvitteringen för gästerna.

– Tyvärr räckte det inte till tre poäng. Vi vill skapa mer och vi har en bit kvar. Det är surt, säger Selmani.

Det blev inga fler mål i matchen som slutade oavgjort. Säsongens tredje vinst får ÖFK fortsätta jaga.