Bojan Djordjic efter bråket och försoningen med Janne: ”Inte varit enkelt” Foto: Bildbyrån

Orden efter mötet med Janne: ”Det har varit omtumlande”

Uppdaterad
Publicerad

I veckans redde Janne Andersson och Bojan Djordjic ut det omtalade tv-bråket.

Nu berättar Djordjic om mötet med förbundskaptenen.

– Det värmde att han ville förstå mig, säger han i Viaplay.

I onsdags försonades Janne Andersson och Bojan Djordjic. De rök ihop i Viaplays studio efter Sveriges möte med Azerbajdzjan.

Situationen och efterspelet fick stor uppmärksamhet. Under lördagen fanns Djordjic med i Viaplays studio och berättade där om veckan som gått.

– Det har varit omtumlande. De har varit hektiska. Det är första gången i mitt liv som jag behövt hantera så mycket på så pass kort tid, säger han.

Detta har hänt i bråket mellan Janne och Bojan

”Oändligt stärkande”

Djordjic är stolt över hur han och förbundskaptenen skötte mötet i onsdags.

– Det var verkligen ett genuint och varmt möte, två människor emellan. Förståelsen är oändligt stärkande och förlåtelsen är en del av läkningsprocessen för båda, säger han.

Experten säger också:

– Att kunna hitta den bron. Det var väldigt viktigt för oss båda. Det var verkligen stelt i början, men vi satt där i över en timme och pratade om allt, det vi pratade om minst var fotboll. Det värmde att han ville förstå mig, ville lyssna på mig, på min bakgrund och hur många ärr man haft på vägen. Och hur djupa de ärren är, trots att man blivit äldre.  Man blir påmind om saker hela tiden.

Hör Janne Anderssons ord efter bråket

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Janne Andersson känslosam efter bråket med Viaplays expert Bojan Djordjic. Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.