Kosovare Asllani. Foto: Bildbyrån

Asllani målskytt igen – men förlust för Tacón

CD Tacóns stjärnvärvning, Kosovare Asllani, var tidigt framme i matchen mot Logroño i spanska högstaligan. Efter 17 minuter knoppade svenskan in 1-0 till gästerna. Men Logroño kvitterade snabbt och avgick till slut med segern med 3-1.

CD Tacón, som nästa år även tar namnet Real Madrid, har inlett spanska högstaligan med blandade resultat. Efter en inledande dyngtorsk mot Barcelona så vann man i förra omgången mot Huelva med klara 3-0.

I dagens match mot Logroño så inledde Tacón starkt och tog ledningen efter 17 minuter genom svenska nyförvärvet Kosovare Asllani. Asllani kunde förvalta en frispark in i offensivt straffområde och nickade in ledningsmålet till gästerna. Men där var det roliga över för Tacón. Bara två minuter efter ledningsmålet så kvitterade Logroño genom Barbra Banda.

Jakobsson spelade hela matchen

Barbra Banda skulle också ge hemmalaget ledningen bara sex minuter senare.

I inledningen av den andra halvleken skulle den zambiska anfallaren också fullborda sitt hattrick. Men det var inte slut där. På övertid i den andra halvleken fullbordade Silvia Ruiz krossen när hon satte dit 5-1.

Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson spelade hela matchen och får ladda om till nästa omgång då man möter Madrid CD.