Astrit Ajdarevic i AEK Athens tröja. Foto: TT

Astrit Ajdarevic på väg till Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Djurgården är på väg att landa en tungt meriterad stjärnspelare. Enligt uppgifter till SVT Sport är det bara detaljer kvar innan mittfältsstjärnan är klar för den hårt satsande Stockholms-klubben.

Uppgifter nära Djurgården gör gällande att affären snart är i lås. En tung värvning för Djurgården. Astrit Ajdarevic är regerande grekisk mästare med AEK Athen.

Han har presterat på den stora scenen i årets Europa League när han sköt ett mål mot ukrainska storklubben Dynamo Kiev i kvartsfinalen. Astrit Ajdarevic har spelat i engelska storklubbar som Liverpool och Leicester och belgiska jätten Standard Liège.

I Sverige har han bland annat representerat Norrköping, Örebro och Helsingborg. Värvningen kommer att presenteras inom kort enligt uppgifter till SVT Sport.

Expressen har tidigare rapporterat om Djurgårdens intresse för mittfältaren.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.