Kanes sena dubbel ger Tottenham CL-hopp

Tottenham låg länge under mot PSV Eindhoven och var på väg mot fiasko i Champions Leagues gruppspel. Men två sena mål av Harry Kane gav Tottenham-seger med 2–1 och hopp om avancemang.

Det bjöds på dramatik i Champions Leagues grupp B i kväll.

Medan Barcelona tog sig till slutspel för 16:e gången i rad via 1–1 borta mot Inter är Tottenham fortsatt illa ute.

Det såg länge mörkt ut för London-klubben som fick se Luuk de Jong näta efter blott 61 sekunder, PSV Eindhovens snabbast mål någonsin i Champions League. Samt det snabbaste Spurs släppt in sedan turneringens föddes.

Men Harry Kanes dubbla fullträffar i 78:e respektive 89:e minuten tar Tottenham upp på fyra poäng, tre poäng bakom Inter med två matcher kvar av gruppspelet. Anfallarens nick till 2–1 var lika viktigt som det höll hög klass.

Malcom satte 1–0 i CL-debuten för Barcelona

Inter hade det det inte lätt spelmässigt hemma på Camp Nou när gästande Barcelona satte i gång med sitt bollsäkra anfallsspel.

Dominanten till trots var det mållöst till 83:e minuten när precis inbytte Malcom dribblade mot två Inter-backar innan han sköt ett snabbt, lågt skott mellan dem och förbi Samir Handanovic i målet. Inters argentinske anfallare Mauro Icardi lyckades fixa ett kryss genom att kvittera fem minuter senare.