Real Madrids målvakt Thibaut Courtois blev först utvisad. Sedan tog VAR-rummet tillbaka beslutet. Foto: Reuters

Kaosscener när PSG säkrade gruppsegern

Real Madrids målvakt Thibaut Courtois blev utvisad och PSG fick straff. Men efter VAR-granskning ändrades allt då domaren hittade en frispark till Real Madrid och kaosscener uppstod.

Redan innan matchen var båda lagen klara för åttondelsfinalen eftersom Galatasaray och Club Brügge spelade oavgjort. Hemmalaget Real Madrid fick en drömstart då Karim Benzema satte 1–0 efter 17 minuter.

PSG tryckte sedan på och i slutet av den första halvleken fick laget ett drömläge – trodde man.

Blåsta på straff

I slutet av halvleken fälldes PSG:s Mauro Icardi av Real Madrids målvakt Thibaut Courtois.

Domaren Arthur Dias gav också rött kort till Courtois  och straff för PSG.

Men VAR-domaren kallade på uppmärksamheten för att sedan ändra beslutet.

Det eftersom en tidigare situation på mittplan då Madrid-backen Marcelo fick en knuff på mittplan.

Viktig seger

I den 79:e matchminuten utökade också Real Madrid ledningen då Karim Benzema nickade in 2–0.

Repliken från bortalaget kom däremot omgående då Kylian Mbappé reducerade till 2–1 efter ett försvarsslarv.

Och i den 83:e minuten kvitterade PSG till 2–2 genom Pablo Sarabia efter en retur.

Målet blev matchens sista och upphämtningen betyder att PSG säkrade gruppsegern.