Ole-Gunnar Solskjaer och hans Manchester United föll mot Watford med 4-1. Foto: TT Nyhetsbyrån

Blytung förlust för United – Solskjaer hänger löst

Det börjar se svårt ut för Ole Gunnar Solskjaer att sitta kvar som tränare i Manchester United.

Norrmannen har varit ifrågasatt under en längre tid. 1–4-förlusten borta mot Watford idag gör inte saken lättare.

Matchen på Vicarage Road började på ett annorlunda sätt.

I en bisarr straffsituation blev David De Gea straffräddare två gånger om. Ismaila Sarr slog en straff som spanjoren räddade. Returen slogs in, men en Watford-spelare var för tidigt inne i straffområdet och straffen gick om. De Gea var i vägen den gången också och såg till att matchen fortsatt var öppen.

Men det som hände senare vill De Gea nog helst glömma. Joshua King gjorde 1–0 i den 28:e minuten. Ismaila Sarr revanscherade sig sedan och utökade ledningen till 2–0

I början av andra halvlek gav Donny van de Beek en strimma hopp till Manchester United genom en reducering. Men efter att Harry Maguire drog på sig ett andra gula kort var det bara en tidsfråga in Watford skulle slå till igen.

Två gånger till small det närmare bestämt. Watfords Joao Pedro och Emmanuel Dennis fastställde slutresultatet till 4–1 med varsitt mål.