Islossning: Första segern sedan 14 april för Sirius

Jesper Arvidsson blev matchhjälte för Sirius i bottenmötet med Brommapojkarna när hans frispark letade sig in i det högra krysset. Målet innebar 1-0 och blev matchens enda. Segern var Sirius första på tre månader.

– Det är skönt att få vinna, säger matchhjälten Arvidsson till CMore efter matchen.

Jesper Arvidsson stod för matchens prestation när han elegant skruvade in en frispark i krysset efter 60 minuter i Sirius 1-0-seger borta mot Brommapojkarna.

– Jag sa till grabbarna att frisparken var min, säger Jesper Arvidsson till CMore efter matchen.

Annars var det två lag i poängbehov som möttes på Grimsta IP när Brommapojkarna tog emot jumbon Sirius.

Och det märktes att det var två bottenlag som möttes i värmen på Grimsta IP.

Värmen hade måhända en inverkan på spelet, speciellt i första halvlek när det var tillknäppt, nervöst och chansfattigt.

Första segern sedan 14 april

Arvidssons mål i den 60:e minuten blev matchens enda och närmare än Gustav Sandberg Magnussons nick rakt på Karim Fegrouch i Siriusmålet med drygt fem minuter kvar kom inte Brommapojkarna.

Segern var Sirius första sedan den 14 april och resultatet innebär att Sirius knappar in i tabellen och är nu bara två poäng bakom just Brommapojkarna på säker mark.

– Jag vet inte om det var en jättematch. Med den position vi har gäller det att få poäng. Grabbarna gjorde ett bra jobb i dag, säger matchhjälten Jesper Arvidsson till CMore efter matchen