Paulo Dybala. Foto: Bildbyrån

Dybala hjälte för Juventus – vände sent mot Lokomotiv Moskva

Uppdaterad
Publicerad

Efter tre spelade gruppspelsmatcher i Champions League leder Juventus sin grupp. Det trots att de med en kvart kvar av matchen mot Lokomotiv Moskva inte ens var bland de två främsta. Men då klev argentinaren Paulo Dybala fram och vände på steken till 2-1.

– Jag behövde verkligen de här två målen, säger Dybala till Sky Sport Italia.

1-0-målet kom efter en halvtimme då Juventusmålvakten Wojciech Szczesny släppte en retur som Aleksej Miranchuk förvaltade.

På slutet pressade Juventus på och efter flera vassa chanser sköt Paulo Dybala in bollen i krysset från straffområdesgränsen.

Strax efter visade Juventus sin styrka och Dybala sin briljans då han var på rätt plats för att sätta in returen på Alex Sandros skott.

Nu är Juventus på samma poäng som Atletico Madrid, men etta tack vare en bättre målskillnad. Man har fortfarande inte förlorat någon match den här säsongen.

– Vi skickade den vanliga signalen och det är att det här Juventus inte är ett lag utan rutin eller talang, säger Dybala.

UEFA Champions League

Juventus logo

Juventus

2 - 1

Lokomotiv Moskva logo

Lokomotiv Moskva

Allianz Stadium, Turin
Publik: 38547
Domare: Tasos Sidiropoulos

Alla kvällens Champions League-matcher

Grupp A:

Club Brügge-PSG 0-5

Galatasaray-Real Madrid 0-1

Grupp B:

Olympiakos-Bayern München 2-3

Tottenham-Röda Stjärnan 5-0

Grupp C:

Shakhtar Donetsk-Dinamo Zagreb 2-2

Manchester City-Atalanta 5-1

Grupp D:

Atletico Madrid-Bayer Leverkusen 1-0

Juventus-Lokomotiv Moskva 2-1

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.