Se Malick Yalcouyes första mål för IFK Göteborg i spelaren ovan Foto: Simon Hastegård / BILDBYRÅN

IFK Göteborg vann mot BP –efter Malick Yalcouyés första mål

Göteborg tog säsongens andra seger.

Laget vann bortamötet med Brommapojkarna med 3-0 efter att 18-årige talangen Malick Yalcouyé gjort sitt första mål i klubben.

Thomas Santos gav Göteborg ledningen redan i den femte minuten med ett snyggt avslut. Det var danskens första mål för säsongen.

Landsmannen och nyförvärvet Laurs Skjellerup utökade ledningen i andra halvlek när han stod på rätt ställe på en retur av BP-målvakten Filip Sidklev.

I slutet av matchen nådde målskytten Santos fina inlägg 18-årige Malick Yalcouyé som nickade in sitt första mål för Göteborg.

Segern var välbehövlig för Göteborg som haft en tung säsongsinledning.