De Gea med jättetabbe i Uniteds förlust

Uppdaterad
Publicerad

Machester United förlorade mot jumbon Watford med 2-0 efter att David de Gea stått för en jättetavla till Watfords första mål.

– De två skotten de har på mål går in, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer till Sky Sports.

Ismaila Sarr fick en halvträff i straffområdet där bollen hamnade i händerna på de Gea. Men på något sätt smet bollen mellan händerna på manchestermålvakten och hamnade i målet.

– Det var ett misstag, det händer i fotboll. David har varit väldigt bra på senaste tiden, det här är något som bara händer, sa tränare Ole Gunnar Solskjaer efter matchen.

United hann knappt repa sig innan det small igen. Fyra minuter efter 1-0 gjorde Troy Deeney 2-0 från straffpunkten efter att Aaron Wan-Bissaka varit vårdslös i eget straffområde och rev ner Ismaila Sarr.

Manchester United har den senaste tiden slagit storlag som Tottenham och Manchester City, men har tappat poäng och förlorat mot bottenlag som Watford och Aston Villa.

– Man måste förtjäna alla poäng, vi förtjänade inte att vinna idag. Vi var för långsamma, vi slog bort för många passningar, vi skapade ingenting.

Segern var Watfords andra på hemmaplan sedan den 2 april. En lättnad för nya tränaren Nigel Pearson, som tog över för två veckor sedan. Klubbens tredje tränare den här säsongen.

Det lilla United kan glädjas åt är att fransmannen Paul Pogba var tillbaka efter en skada som har hållit honom från spel sedan den 30 september, tio ligamatcher har han missat. Han stod för flera bra prestationer och hade flera framspelningar som mycket väl kunde resulterat i mål.

Premier League

Watford logo

Watford

2 - 0

Manchester United logo

Manchester United

Vicarage Road Stadium, Watford
Publik: 21488
Domare: Lee Mason

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.