Draxler frälste PSG på stopptid – med en man utvisad

PSG har stått för en bedrövlig start på det franska ligaspelet. Två raka 0-1-förluster, inte ett mål.

Det såg också ut att bli en tredje mållös match för Parisgänget hemma mot Metz, men på stopptid kämpade man in 1-0 genom Julian Draxler. Dessutom med Abdou Diallo utvisad.

I söndagens 0-1-förlust mot Marseille fick PSG tre röda kort, varav ett på stjärnan Neymar som stängts av i tre matcher.

Idag ådrog sig Abdou Diallo ett rött kort i den 65:e minuten och PSG såg ut att gå mot en ny mållös match. I och med att klockan tickade upp på 90+ hade PSG spelat tre 90-minutare utan att göra mål.

Men i den 93:e minuten kom det förlösande öppnignsmålet för säsongen som betydde PSG:s tre första poäng. Julian Draxler dök upp på en retur och nickade in segermålet.