Foto: Bildbyrån

Erik Hamrén skämdes efter sista Islands-matchen

Uppdaterad
Publicerad

Erik Hamrén gjorde i går sin sista match som förbundskapten för Island.

Det blev en tråkig avslutning: 0–4 borta mot England.

– Jag skämdes, sade han.

Island förlorade med 0–4 borta mot England i den sista matchen i Nations Leagues gruppspel, som även var hans sista match som förbundskapten för Island.

Efter matchen sade han till den isländska tv-lanalen Stöð 2 Sport, som citeras av tidningen Morgonbladid, att matchen stundtals var en av hans värsta upplevelser som ansvarig för det isländska laget.

”Jag skämdes”

– Jag har tidigare varit besviken som lagets tränare, men jag skämdes över vår första halvlek i kväll. Visst, England var bra, men vi gjorde det alldeles för lätt för dem. Vi kom inte igång i matchen och kampen var inte där under den första halvleken, sade han, och förklarade även att han då ännu knappt tänkt på att det var hans avslutningsmatch:

– Jag har inte pratat med grabbarna efter matchen, jag kommer att göra det senare i kväll. Så som läget är nu är jag först och främst arg, och jag har inte tänkt på det faktum att detta var min sista match.

KLIPP: Lista: Skorpioner vi minns (9 november, 2020)

UEFA Nations League

England logo

England

4 - 0

Island logo

Island

Wembley Stadium, London
Publik: 0
Domare: Fábio Veríssimo

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.