Willian och Pierre-Emerick Aubameyang firar mål. Foto: Bildbyrån.

Fin Arsenal-debut för Willian – låg bakom samtliga mål

Fulham fick ingen rolig premiär i Premier League-återkomsten.

Nykomlingen föll med 0-3 hemma mot Londonrivalen Arsenal.

Willian fick en ypperlig debut.

Alexandre Lacazette startade säsongen 2020/21 precis som han gjorde 2017/18. Han gjorde det första målet för säsongen.

I den åttonde minuten gav han Arsenal ledningen efter att nyförvärvet Willian arbetat fram bollen och skjutit ett skott som gav en retur.

Det var starten på en fin debut för Willian, som anslöt till Arsenal från Chelsea den här sommaren.

I början av andra halvlek levererade Willian en hörna som Gabriel nickade in till 2-0. En kvart senare assisterade brassen till Pierre-Emerick Aubameyangs 3-0-mål. Anfallarens avslut var dock den finaste prestationen vid målet, han lyfte vackert in bollen i ena krysset.