Sead Haksabanovic jublar efter 4-2-målet. Foto: Bildbyrån.

Fjärde raka för Norrköping – avgjorde på övertid

Östersunds FK kämpade tappert, men när krutröken skingrats hade IFK Norrköping tagit sin fjärde raka seger. 4-2 innebär att man befäster serieledningen.

– Vi har börjat bra, säger målskytten Simon Thern till Dplay.

Inte mycket talade för Östersunds FK på Jämtkraft Arena när IFK Norrköping kom på besök som serieledare, men hemmalaget bröt dödläget med sitt första ligamål för i år.

Simon Kroon skickade in ett skott via stolpen efter 35 minuter och trots att Christoffer Nyman kvitterade på straff slog ÖFK till igen.

Andra halvlek hann knappt börja förrän Nebiyou Perry serverade Jordan Attah Kadiri, som från sin position i straffområdet satte 2-1 med högern. Därefter var det roliga slut.

Två mål på övertid

Norrköping la i en högre växel, Nyman kvitterade igen – och i matchminut 90 hade Simon Thern marginalerna på sin sida när han stötte in 3-2 via en motståndare.

ÖFK försökte trycka upp, men på en flygande kontring kunde en het Sead Haksabanovic punktera matchen med sitt 4-2-mål, osjälviskt framspelad av Abdulrazaq Ishaq.

Segern innebär att Norrköping tagit tolv poäng av tolv möjliga och fortsatt är serieledare i allsvenskan med 13 gjorda mål.

– Vi har börjat bra med fyra av fyra segrar. Det är inte omöjligt att vi är med och slåss om guldet, säger Thern till Dplay efter slutsignalen.