Kosovare Asllani. Foto: Bildbyrån

Fortsatt tungt för Tacón – Asllani på bänken

Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson spanska fotbollslag CD Tacón fortsätter att tappa poäng i La Liga.

Dagens bortamöte med Valencia slutade 1–1 sedan Tacón tagit ledningen efter ett straffmål av Lorena Navarro i den 58:e minuten. Men glädjen stod sig bara i 20 minuter då Mari Paz Vilas kvitterade för hemmalaget och fastställde slutresultatet i 78:e.

Kosovare Asllani, i tisdags stor segerorganisatör med ett mål och tre assists i Sverige 7–0-seger över Slovakien i EM-kvalet, satt på Tacóns bänk hela matchen. I ett videoklipp på Tacóns Twitter syntes den svenska stjärnmittfältaren kliva av spelarbussen med en linda runda vänster vad. Det är däremot oklart om det var en skada som höll henne borta från spel.

Damlandslaget i fotboll

Jakobsson spelade hela matchen

Precis som i landskampen tidigare i veckan spelade Sofia Jakobsson hela matchen utan att göra poäng.

Efter fem omgångar i La Liga ligger Tacón, som från och med nästa säsong byter namn till Real Madrid, på elfte plats med fyra inspelade poäng. Barcelona leder tabellen på 13.