Gabriel Jesus tvåmålsskytt mot Leicester Foto: Bildbyrån

Gabriel Jesus bakom Arsenals seger mot Leicester

Arsenal har fått en bra start på Premier League. I säsongens andra match mot Leicester vann laget med 4-2 mot Leicester efter två mål och två assist av stjärnvärvningen Gabriel Jesus.

Arsenals stjärnvärvning, Gabriel Jesus, som anslöt från Manchester City i somras har presenterat sig på allvar i Londonlaget. Jesus låg bakom segern mot Leicester. Brasilianaren slog till efter 23 minuter när han vackert satte ledningsmålet för Arsenal.  Och bara några minuter senare slog han till igen när han utökade ledningen till 2-0.

I andra halvlek fick Leicester in en reducering när William Saliba olyckligt nickade in bollen i eget mål. Men Arsenal gav ett snabbt svar på reduceringsmålet. Bara två minuter senare slog Granit Xhaka till och satte 3-1, framspelad av Gabriel Jesus.

Martinelli gjorde sista målet

Bortalaget reducerade sen på nytt genom James Maddison, men precis som förra gången gav Arsenal svar på tal direkt. Återigen låg Jesus bakom målet när han assisterade Gabriel Martinelli som fastställde slutresultatet 4-2. Segern var Arsenals andra raka i Premier League och laget har fått en kanonstart på säsongen.

I den övriga Premier League-fotbollen krossade Manchester City nykomlingen Bournemouth med 4–0, Southampton och Leeds spelade oavgjort (2–2) och både Brighton–Newcastle och Wolverhampton–Fulham slutade mållöst, 0–0.