Göteborg tog tre poäng

IFK Göteborg vann med 3–2 mot Sundsvall och är därmed i allsvensk serieledning, efter vissa problem.

Problemen började vid 1–0-ledning i första halvlek, när Mads Winther Allbaek ofrivilligt nickade in kvitteringen i eget mål.

Därmed släppte Göteborg in sitt första mål på drygt åtta hemmamatcher, men dansken Allbaek fick ändå revansch.

Allsvenskan 2015

Först slog han frisparken som Mikael Boman skarvade in till 2–1 för Göteborg i andra halvlek.

Sebastian Rajalakso kvitterade ännu en gång för Sundsvall, innan kvällens huvudperson avgjorde för IFK Göteborg.

Mads Winther Allbaek mötte ett inlägg med vänsterfoten och gjorde sitt första mål för IFK Göteborg, vid exakt rätt tillfälle.

Hemmalaget gjorde inte sin bästa match, baklängesmålen var de första sen maj månad, men vann ändå.

3–2 till Göteborg som seglar vidare i tabelltoppen.