John Guidetti byttes ut – då vände Hannover

John Guidetti var med från start för Hannover 96 mot Osnabrück. Men det var först när han lämnat planen som det lossnade för laget, som vände 1-2 till 4-2 på tio minuter.

Hannover hade ett bra läge att skapa en rejäl lucka ned till kvalplats i den tyska andraligan. Men det började segt för Hannover som redan efter sex minuter fick se hemmalaget ta ledningen på straff, och bara fem minuter senare gjorde Osnabrück mål igen. Den gången i fel mål efter att John Guidetti nickat en boll vidare till en försvarare som olyckligt styrde in bollen i eget mål.

Andra halvlek började på samma sätt som den första, med ett ledningsmål från Osnabrück. Men när Hannover möblerade om med fyra byten på tio minuter, där Guidetti fick lämna planen, skulle matchen få ett nytt ansikte.

Inhoppande Marvin Ducksch gjorde först 2-2 på straff, och fem minuter senare nätade han igen när han fullbordade vändningen med 3-2. Hannover skulle till slut vinna med 4-2, deras tredje raka seger.

ARKIV: Lista: Bundesligas restriktioner – inte spotta (16 maj 2020)