Jeremejeff segerskytt – Trelleborgs usla facit intakt

Uppdaterad
Publicerad

Det krävdes en retur. Men till slut orkade inte Marko Johansson stå emot Häckens press. I 2-1-vinsten mot Trelleborg blev nygamla nyförvärvet Alexander Jeremejeff segerskytt. Trelleborg har nu elva raka utan seger.

– Det rullar på bra nu, säger Alexander Jeremejeff till C More.

Det går någon gång ibland – att vara nertrycka i eget straffområdet en hel match. Men oftast inte, och inte för Trelleborg borta mot Häcken.

Marko Johansson gjorde vad han kunde – stod för flera bra räddningar. Så också vid det 2-1-mål, som blev slutresultatet. 

Johansson räddade först nicken från Viktor Lundberg, men tippningen i ribban gick tillbaka till Alexander Jeremejeff som slog in returen.

– Man får hitta en yta och fiska lite. Det började lite halvknackigt för mig poängmässigt, men nu rullar det på bra, säger Alexander Jeremejeff till C More.

Som inte var nöjd med Trelleborgs defensiva taktik.

– De spelar för att överleva, man får väl respektera det, fortsätter han.

”Riktigt dåligt av mig”

Johansson räddades dessutom av sin unge back Isak Jönsson, när han i den andra halvleken gled fram och räddade skottet från Paulinho som var på väg in i mål.

För Trelleborg är det framförallt Zoran Jovanovic som kan komma att få dålig natts sömn. Jovanovic fick ett perfekt inspel men missade bollen helt – ett mål som kunde betytt mycket för bottenlaget.

– Jag missar bollen, jag vet inte. Det är en perfekt passning, riktigt dåligt av mig, säger Jovanovic till C More.

Trelleborg har i och med förlusten elva raka matcher utan vinst i Allsvenskan.

Allsvenskan

BK Häcken logo

BK Häcken

2 - 1

Trelleborgs FF logo

Trelleborgs FF

Bravida Arena, Göteborg
Publik: 2035
Domare: Patrik Eriksson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.