Hammarbyspelarna firar efter Bojanics mål. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Bojanics revansch – matchhjälte för Bajen i segern mot Peking

Hammarby har äntligen en ny seger i protokollet efter mötet med IFK Norrköping på söndagen.

Darijan Bojanic fick revansch efter den sumpade straffen mot AIK sist – och blev dubbel målskytt.

– Det är otroligt skönt, säger Bojanic i Discovery+.

Hammarby hade tre raka matcher utan seger i ryggsäcken. Norrköping har däremot en bättre svit bakom sig, fyra raka segrar.

Och på Tele2 arena på söndagen var det två sviter som bröts.

”Otroligt skönt”

Bajen tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel. Då fick Bojanic sätta sitt första mål för säsongen – och dessutom revansch efter strafmissen i derbyt.

– Det är otroligt skönt, väldigt skönt. Jag vet inte vad jag ska säga, säger Bojanic i Disocvery+.

Jacob Ortmark haft vassa målchanser men utan att få önskade avslut. Och Jonathan Levis frispark blev riktigt farlig men Peking fick inte till någon kvittering innan paus.

Selmani glänste

Den här söndagen var helt enkelt Bojanics dag. Mittfältaren utökade ledningen till 2–0 inför hemmafansen med 25 minuter kvar av matchen.

Hammarbyglädjen fortsatte. Astrit Selmani satte ett säkert skott på distans och 3–0 var ett faktum.

– Jag tycker vi är stabila, starka och vi jobbar på hela matchen. Vi gör tre mål, släpper in noll, säger Bojanic.